Datum: 20.06.2024 - 13:46h Skip Navigation Links O nama

O nama

Štampaj Povećaj font Smanji font

Privredno društvo RIGHT PLACE d.o.o nudi širok spektar usluga iz oblasti finansija i računovodstva sa svim potrebnim finansijskim poslovnim analizama i savetima kao i savetima iz oblasti pravne regulative. Naša posebnost se ogleda u kvalitetu usluga, ažurnosti, pouzdanosti i sigurnosti za klijente, koja obavlja i konsalting usluge i pruža pravnu pomoć u poslovanju.

Mi posedujemo znanje iz domena lokalne i međunarodne računovodstvene prakse. Nudimo vam kompletan spektar profesionalnih računovodstvenih usluga, finansijskog izveštavanja, usluga obračuna zarada zaposlenih i usluga komunikacije sa poreskim organima i usaglašavanja redovnih obaveza poreskih obveznika sa Zakonom.

Mi dobro razumemo implikacije nove zakonske regulative i prakse na poslovanja preduzeća i našim klijentima, nudimo pomoć u razvoju odgovarajuće strategije kako bi iz svake novonastale situacije preduzeća mogla da izvuku najveću moguću korist.

Privredno društvo RIGHT PLACE d.o.o pruža usluge velikim, srednjim i malim preduzećima kao i preduzetnicima po veoma povoljnim uslovima u isto vreme pružajući poslovnim partnerima listu usluga primenjenu njihovoj delatnosti ili obimu posla. Uverićete se da su cene naših usluga najniže u regionu s jedne strane, a s druge strane kvalitetu usluga, ažurnosti, pouzdanosti, sigurnosti i diskrecija prema klijentima predstavlja našu najveću posebnost. Zbog toga je Privredno društvo RIGHT PLACE d.o.o pravi izbor za VAS, kao i za veliki broj naših zadovoljnih klijenata.

Naš cilj je da vi možete da se skoncentrišete na razvoj vašeg poslovanje dok mi preuzmemo vođenje vaših poslovnih evidencija u skladu sa zakonskim propisima, vašim poslovnim potrebama i interesima na ažuran i profesionalan način.

Privredno društvo RIGHT PLACE d.o.o svim novim klijentima odobrava popust od 30% za prva dva meseca.

Nalazimo se u Beogradu, na Vračaru, u ulici Beogradska br.55. Za sve informacije možete nas kontaktirati na brojeve: 060/39-28-932 i 064/24-02-521.

Dobro došli !!!